Circus is some text inside of a div block.
Reklame
+
Design

Circuslivet

Hvis du forventer sagflis på gulvet og trapes i taket når du kommer inn døra vår, blir du nok overrasket! Det nærmeste vi kommer et circus er stor takhøyde og mye latter! Du kan bli enda bedre kjent med oss nedenfor.

Teknologisk tid, menneskelig tilnærming

Mange kunder dukker opp hos oss fordi vi er profesjonelle og arbeidsomme – i all ydmykhet, selvfølgelig. Men grunnen til at de fleste blir værende, år etter år, er fordi vi er de vi er. Man skal tross alt ikke bare jobbe med «et byrå», man skal jobbe med menneskene i det. Denne ideologien har vi erfart at skaper gode, nære og langvarige kunderelasjoner.
Circus sine kommunikasjonsløsninger forankres alltid i menneskelige behov. Vi studerer målgruppen med argusøyne. Vi ser etter trender, finner atferdsmønstre og styrer etter løsninger med gjennomslagskraft. Vi har jobbet med ulike bransjer i alle lag, alt fra store konserner til bittesmå enkeltmannsbedrifter. Det har gitt oss uvurderlig innsikt, som du som kunde vil dra nytte av. Circus er et fullservicebyrå, men med egenskapene til din lokale baker. Vi har alltid tid til en hyggelig prat, og gir deg det beste vi har, for at du skal få lyst på mer!

Kraften i å være ulike

I Circus digger vi alt som gjør oss forskjellige og ikke så altfor sjeldent serveres ukens lunsj med innholdsrike samtaler. Hos oss finner du bandmedlemmer, bønder, båtførere, podcastprogramledere, fotballklubb-ansvarlige og turnere – bare for å nevne noe. Vi er en lidenskapelig gjeng som både dyrker individet og fellesskapet, en dynamikk som avler kreativitet. Ikke minst, er vi gode på å feire det som feires kan!

Familiealbum

Hver høst legger vi ut på et lite eventyr i fellesskap, for å se verden og hente ny inspirasjon med hjem. Scroll ned for å se vårt familiealbum.
Roma 2022
Madrid 2023
Roma 2022
Sommerfest 2021
Skøyter & grilling 2021
Skøyter & grilling 2021
Verona 2019
Venezia, 2018
Verona 2019
Venezia, 2018
New York 2017
New York 2017
Lisboa 2015
Barcelona 2011
Berlin 2012
Wien 2010
Budapest 2008
Roma 2009

Lyst til å bli bedre kjent?

Ina (Christina) Ness, daglig leder
23 13 13 50 / 99 55 30 44 / ina@circus.no