Personvern

Personvern og behandling av personopplysninger er et viktig element i arbeidet til Circus, og på denne siden kan du lese mer om dette.

Dine personopplysninger eier du selv og etter personopplysningsloven har rett til innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og tar ikke vare på personopplysninger lengre enn nødvendig.

Databehandler i Circus er daglig leder.

Når du kontakter oss blir telefonnummeret du har fylt ut lagret for videre kommunikasjon.

Vi benytter Google Analytics, via Google Tag Manager, for innsikt i adferden på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics er satt opp med anonymisering av IP-adresse slik at den ikke skal kunne knyttes til enkeltpersoner. Bruk av remarketing skjer ikke på individ-nivå og det skal ikke være mulig å identifisere enkeltpersoner.
Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du kan lese mer om Google sin privacy policy her.

Circus er tilstede på en rekke kanaler som YouTube, Facebook og Instagram. Med mindre annet er opplyst samler ikke vi inn opplysninger for lagring. De ulike plattformene har egen informasjon om hva de samler inn som du kan lese om her: YouTube Privacy Policy, Facebook Privacy Policy og Instagram Privacy Policy.

Vi sender ut nyhetsbrev til våre kunder. Det er frivillig å motta disse. Du kan når som helst melde deg av epostene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss. Circus har kontorer sentralt i Oslo.

Adresse:
Reklamebyrået Circus
Eilert Sundts gate 41
0355 Oslo