Circus is some text inside of a div block.
Reklame
+
Design

Tjenester som styrker din bedrift

En stor del av vår jobb er å finne ut av hvem vi skal snakke til, hva de er opptatt av, hvor de er og hvor de skal. Og her er du. Du trenger kanskje hjelp med å selge flere varer eller å styrke markedsposisjonen din? Kanskje trenger du en ny profil eller hjelp til å synes på TikTok? Uansett hva du trenger hjelp til, er du i trygge hender. Nedenfor kan du lese litt om hva vi er gode på!

Våre tjenester

Hvordan jobber vi med deg?

Hver jobb starter alltid med et møte, digitalt eller fysisk, for å bli kjent med deg og høre hva du tenker. Du kan ha med deg en definert oppgave, eller vi kan hjelpe til med å utforme briefen. Et første møte med oss er helt uforpliktende.

Budsjettering

Vi blir enige med deg om oppgavens omfang og budsjett før vi setter i gang med jobben. Det skaper trygghet og stabilitet i kundeforholdet, noe vi er spesielt opptatt av.

Presentasjon

Når vi har løsningene klare, får du alltid presentert mer enn én retning. Det åpner opp for å se ulike sider ved produktets eller tjenestens iboende muligheter. Du velger retning og vi finjusterer og planlegger for produksjonsprosessen.

Produksjon

Det meste av produksjonen gjøres her på huset, men vi har også tilknyttet oss noen av Norges beste fotografer, lydselskaper, tech-folk, filmselskaper og mediebyråer for oppgaver som krever en større produksjon. Vår filosofi er å bruke de som er best egnet fra oppdrag til oppdrag, både med tanke på fagkompetanse og pris.

Ta kontakt med Ina om du er nysgjerrig på oss!

Ina (Christina) Ness, daglig leder
23 13 13 50 / 99 55 30 44 / ina@circus.no