Slik jobber vi

Vår kjernekompetanse er strategiske kommunikasjonskonsepter kombinert med kortsiktige pushtiltak. Slik bygger vi sterke merkevarer over tid. Et godt kreativt konsept skal kunne tas ut i alle kanaler og vil gi produktet eller tjenesten et tydelig og helhetlig etterlatt inntrykk. Vår stødige og nyskapende designavdeling får enhver jobb til å skinne! I tillegg har vi  ekspresslevering, slik at dere kan få gjort enklere oppgaver i en fei om nødvendig. Ønsker du at vi håndterer den digitale spredningen, måling av kampanjen og trafikk på nettsiden, gjør vi gjerne det også.

Vi blir kjent

Før vi setter i gang med jobben, starter vi alltid med et møte, digitalt eller fysisk for å bli kjent med deg og jobben. Du kan ha med deg en definert oppgave, eller vi kan hjelpe til med å utforme briefen. Et første møte med oss er helt uforpliktende.

Vi budsjetterer

Circus blir alltid enige med kunden om et budsjett på forhånd, før vi setter i gang med oppgaven. Det skaper trygghet og stabilitet i kundeforholdet, noe vi er spesielt opptatt av.

Vi presenterer

Vi presenterer alltid mer enn én løsning på briefen, det åpner opp for å se ulike sider ved produktets eller tjenestens iboende muligheter.

Vi produserer

Når strategi og kreativ løsning er valgt, tas kommunikasjonen ut i designavdelingen. All produksjon gjøres her på huset. Men vi har også gode samarbeidspartnere. Vi jobber med noen av Norges beste fotografer, lydselskaper, tech-folk, filmselskaper og mediebyråer. Vår filosofi er å bruke de som er best egnet fra oppdrag til oppdrag, både med tanke på spesialitet og pris.